Jumaat, 30 Ogos 2013

Pertemuan yang singkat

Assalamualaikum
Hey bloggers..

Recently aku pi dungun atas urusan UiTM..ade la ckit2 hal yg perlu dibereskan..Aku da pakat ngn BFF aku untuk bertemu disana..tak lama pon aku pg sana..2 hari je..huuh...dalam mase 2 hari tu sempat la aku bergembira dgn kawan2 aku kat umah sewa lama yang da lama tak ketemu..just awin n farah..kitorang akan buat perkara yang sama iaitu bergosip, lepak, makan2, n jalan2...Lama weyy xjumpe mesti la excited bila bersemuka..hahah selama ni asyik kat phone and whatsapp je...lame2 nk jugak kan face-to-face..aku sempat amik gambar ngn fira je...hihihi...ni la aku share ngn korang gmbr2nye..xbanyak pon...



Tiada ulasan: